Abesiktning bäddar för expansion – stärker varumärket med ny samarbetspartner

För att att etablera Abesiktning som en ledande aktör i branschen och expandera runt om i Sverige har bolaget inlett ett samarbete med den strategiska kommunikationsbyrån Greatness PR.

För att fortsätta växa med befintliga och nya kunder har Abesiktning inlett ett samarbete med den strategiska kommunikationsbyrån Greatness PR. Målsättningen är att etablera Abesiktning som en ledande aktör i branschen och expandera runt om i Sverige.

– Det är viktigt att varumärket och all kommunikation speglar den erfarenhet och expertis vi har i bolaget. Vi valde Greatness på grund av deras strategiska och operativa kompetens, säger Johan Sund, vd för Abesiktning.

Ett första steg i samarbetet är den nya webbplatsen som tydligt presenterar Abesiktnings tjänster och vad bolaget kan leverera till byggherrar och entreprenörer i samband med mark- och anläggningsprojekt.

– Abesiktning är ett av Västsveriges mest erfarna företag inom bygg- och anläggningssektorn när det kommer till omgivningskontroll och omgivningspåverkan, och vi är glada över att få hjälpa dem på deras tillväxtresa, säger Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR.

Abesiktning genomför riskanalys, mätningar och besiktningar åt byggherrar och entreprenörer i samband med mark-, bygg- och anläggningsarbeten. Vi säkerställer full kontroll på omgivningspåverkan genom specialiserade konsulter och tekniskt avancerade verktyg med fokus på användarvänlighet.